Conall

 

Om oss

SMÖGENS BÄSTA BOENDE!

Smögen Suite & Event erbjuder lyxig komfort i exklusiva suiter, bara ett stenkast från smögenbryggan. I varje rums finns en soffgrupp för avkoppling och generösa fönsterpartier. Rummen är välplanerade med smakfulla, gedigna material som breda ektiljor och stilren köksinredning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel. Stora sovrum med king size bed och badrum med dusch. Finns även en komfortabel bäddsoffa för två i loungedelen. Suiterna har stora balkonger och uteplatser mitt emot smögenbryggan som erbjuder en spektakulär utsikt över Smögen och västerhavet.

På Klevens Udde finns allt från affärer, restauranger, bad, båtplatser samt en fantastisk utsikt! Ni har också alla bekvämligheter som parkering, gratis wifi och möjlighet till egen båtplats direkt utanför er egna terass.

EVENTLOKAL

Vår exklusiva Eventlokal ligger på en egen ö, där möjligheterna är oändliga.

Eventlokalen är som gjord för ett exklusivt bröllop. event eller kickoff. Med en egen terass, jacuzzi och utsikt över böljande hav kan kreativa idéer kombineras med lyx och utrymme! Vi ger dig och dina kollegor rätt förutsättningar för att få det konstruktiva tankearbetet att blomstra.

VI SKRÄDDARSYR EVENT EFTER ERA ÖNSKEMÅL!

KONTAKTA OSS